No niin!
Eilen saapui Nio-Nio kotiin. Matka meni hyvin, nukkui mun sylissä melkein koko matkan, mitä nyt välillä piti herätä kikkailemaan. ;)

Kotona päästettiin Rhea takapihalle ja menin Nion kanssa sinne. Ensin annoin haistaa takapuolta sylissä ja sit laskin pennun maahan. Rhea haisteli sen näkösenä, että oksennus lentää just... =)

Pari kertaa se eilen illalla sille ärähti, mutta ei sen kummempaa. Nio osaa hyvin väistää ja leikkiä vaaratonta. =) Rhea ei nimittäin helpolla lämpene, Enkin kanssa meni muistaakseni useampi viikko ennen kuin leikkivät ekan kerran. Onneksi Enki-äiti tykkää pyöritellä Nioa pitkin lattioita ja lumihankea. On Enkilläkin kerrankin yhtä lapsellinen leikkikaveri, kun tuo Rhea on vähän tosikko.

Ensimmäinen yö meni tosi hyvin, nukkui häkissä sängyn vieressä. Pari vastalausetta, kun sinne teljettiin mutta hiljeni sit heti. Kuudelta käytiin pissalla ja kakkalla ja sit jatkettiin unia melkeen yheksään.

Nyt aamulla telkesin ekan kerran raukan omaan "kämppäänsä", kun lähdin käyttämään Rheaa pikku lenkillä. Annoin ruokakupin nenän eteen ja laitoin muka talouspaperihylsyyn nameja, mutta hirvee huuto täällä oli kun tultiin takas eikä se ollu koskenukkaan siihen talouspaperihylsyyn... Pitänee lähtee hakeen noita kunnon luita. :)

Kaveri on tulossa kohta käymään ja sen jälkeen lähdetään käymään mun työpaikalla.

Nio ja Enki painii.