"Jouduttiin" Enkin kanssa nurkan takaa SM-joukkueeseen varakoirakon ominaisuudesta. Alunperin en olis halunnut lähteä muuta kuin joukkueenjohtajaksi ilman koiraa, mutta toisin kävi. Kisat on tässä pitkän aikaa mennyt lähinnä päin persettä, joten siksi en olisi halunnut koko joukkueeseen.

Kaikenlisäksi Enkillä alkoi juoksu viime maanantaina, eli vielä saatiin startata miltei koko maksijoukon viimeisenä... Mutta itse rata menikin loppujen lopuksi tosi hyvin. Hylsy oli mun ja Enkin tulos, mutta rata oli minusta todella hyvä verrattuna edellisiin kisoihin ja treenien vähyyteen. Meidän joukkueella onneksi oli jo kolme tulosta tehtynä ennen meidän suoritusta, eli ei sinänsä ollut paineita. Tietenkin nollalla tulos olisi parantunut, mutta sitä ei nyt tullut. :)

Joukkueen sijoitus taisi olla 25. tai jotain, mutta tulos kuitenkin. =)

Viime viikolla treffattiin ekaa kertaa pentujen luovutuksen jälkeen Köpi täällä Kokkolassa. Timo ja Köpi tulivat turisteilemaan meidän agilityn iltakisoihin. Ekaks Nioa jotenkin vähän hirvitti ja piti vähän irvistää, mutta hetken päästä jo juostiin kilpaa pusikossa. En onnistunut saamaan tästä rallista kovinkaan kummosia kuvia, mutta muutama kuva Köpistä onnistui. Köpi oli huomattavasti "riskimpi" kuin Nio (niinkuin poikien kuuluukin) ja Nio näyttikin ihan pikkutytöltä Köpin vierellä.

Ilmotin Nion pentujälkikurssille. Kurssi kestää 6 kertaa ja alkaa 29.6. Innolla odotan, saadaan varmasti hyvä startti jäljestyksen aloittamiseen. Makkararuutuja kummempaa kun ei vielä olla tehty.

Kuvia Niosta, Köpistä ja SM-reissusta löytyy:

http://picasaweb.google.fi/EnkiRhea